
Ali Koç’tan Ersun Yanal Sürprizi
Vitor Pereira’nın ayrılığı sonrası teknik direktör arayışını hızlandıran Fenerbahçe’de gündeme gelen son isim Ersun Yanal oldu.
Şu an masadaki en ciddi aday Yanal. Teklif 1.5 yıllık” şeklinde bir mail attı. Ortalık karıştı. Sosyal medya ahalisi bu dedikoduyu ciddi buldu. Üzerine atladı. Ciddi ciddi “III. Yanal Dönemi” konuşmaları yapıldı.
Daha başkan olmadan önce kendisine “Ersun Yanal’ı getir” diyenlere, “siz benim vizyonumuzu anlamamışsınız” diyen Ali Koç, beraber çalıştığı dönemde de Yanal’ı, “maçlarda olmayan sakatlıklardan bu sene çok çektik. Demek ki bazı şeyleri yanlış yapıyoruz” diyerek eleştirmişti. Hatta Ali Koç’un “abim” dediği Semih Özsoy’la yollarını bile Ersun Yanal yüzünden ayırdığı biliniyor.
Son olarak Fenerbahçe’de çalıştığı dönemde 54 maçta sahaya çıkan Ersun Yanal, 27 galibiyet, 13 beraberlik ve 14 mağlubiyet ile 1,74 puan ortalamasını yakaladı.