Süper Lig

Beşiktaş, Jovane Cabral’ın peşini bırakmıyor

Kanatlarını güçlendirmek için düğmeye basan Beşiktaş, Jovane Cabral’ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya’da devam eden Beşiktaş’ta transfer harekatı devam ediyor. Hücum bölgesini Jackson Muleka, Wout Weghorst ve Cenk Tosun ile güçlendiren Kartal’ın transferde durmaya niyeti yok. Siyah-beyazlılar, Sporting Lizbon’da Yeşil Burun Adaları’nın milli oyuncusu Jovane Cabral’ı listesine aldı.

Beşiktaş’ın transfer listesindeki isimlerden biri olan Jovane Cabral’ye ilgili çarpıcı gelişmeler yaşanıyor

24 yaşındaki yıldız Cabral için Olympiakos’un devreye girip 3 milyon Euro vermesi avantaj oldu.

Sporting Lizbon’un 5 milyon euro istediği genç oyuncu için Yunanlıların bu rakamda kalması;

Sporting’i Beşiktaş’ın teklif ettiği 4 milyon euro’yu kabul etmek zorunda bırakabileceği ifade edildi.

Record’daki habere göre Yunan kulübü oyuncu için sadece yaklaşık 3 milyon euro tutarındaki görüşmeleri kapatmayı kabul ediyor.

Jovane Cabral, gelecek sezon Sporting ile olan sözleşmesinde son yıla girecek.

Bu nedenle Sporting’in Beşiktaşlı yetkililerle yeniden bir görüşme yapmaya hazır olduğu belirtildi.

Beşiktaş’ın, Sporting Lizbon’a 4 milyon euro teklif ettiği Cabral için Olympiakos’un 3 milyon euro’dan yukarı çıkamaması üzerine ibre yine Kara Kartal’a döndü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu