Süper Lig

Cyle Larin Premier Lig Yolcusu

Beşiktaş ile yeni sözleşme imzalamayan ve geleceği belirsizliğini koruyan Cyle Larin’e İngiltere’den talip çıktı.

Siyah beyazlı takımla olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cyle Larin, İngiltere Premier Lig kulüplerinden Brighton & Hove Albion’ın transfer listesine girdi.

Ada basınında yer alan habere göre; daha önce adı West Ham, Everton ve Southampton ile anılan Cyle Larin için Brighton devreye girdi. Beşiktaş formasıyla tarihi bir sezonu geride bırakan Kanadalı golcü için Brighton’ın istekli olduğu belirtildi.

HÜCUMDA SORUN YAŞIYORLAR

Bu sezon Premier Lig’de geride kalan 15 haftada 20 puanla 9. sırada yer alan ancak bu başarısını savunma performansına borçlu olan Brighton, hücumda ise İngiltere’nin en kötü üçüncü takım oldu. 15 maçta 14 gol atan Brighton’ın çare olarak gördüğü isimlerden birinin Larin olduğunun da altı çizildi.

Brighton’ın Larin ile ocak ayında ön sözleşme imzalamak istediği, sezon sonunda da kadrosuna katmayı planlamayı belirtildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu