Diğer Haberler

Ersun Yanal’ın Geleceği Beşiktaş Maçına Bağlı

Sivasspor mağlubiyetiyle ligdeki 4.mağlubiyetini alan Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal için tehlike çanları çalmaya başladı.

Sivasspor maçından sonra Ersun Yanal’ın geleceği hakkında konuşan spor yorumcusu Erman Toroğlu, konu hakkında şu ifadelere yer verdi:

“Burada 3 puan gitti, haftaya Beşiktaş Fenerbahçe’yi yenerse, Ersun Yanal gider. Makas çok büyüyor. Ersun Yanal’ın son maçı haftaya, yendi yendi, yenemezse gider.

Sivasspor – Fenerbahçe maçı çok iyi oldu. Son zamanların en iyi maçı oldu. Hakem için ağır bir maçtı ama iyi bir şekilde yönetti. Sivasspor şu an hakkıyla lider. 2-2 de bitseydi Sivasspor futbol oynadı. Çok düzgün oynuyorlar. Duran toptan hiç gol yememişler. Güzel defans yapıyorlar. Defans en ileri oyuncudan başlıyor. Kaleci gol attırdı bugün.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu