
Fenerbahçe golcüsünü buldu!
Galatasaray ile zirve yarışı veren Fenerbahçe, devre arası transfer dönemi sona ermeden kadrosuna önemli isimleri katmak istiyor.
Sabah’ın haberine göre; Süper Lig’de devre arası transfer dönemi çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, listenin ilk sırasına Aubameyang’ı yazdı. Golcü oyuncu, sarı-lacivertli formayı giymeyi kabul etti. Chelsea ile maaş ödemesi konusunda pazarlık yapılıyor.
MAAŞ PAZARLIĞI
Kadrosunu yıldız bir futbolcuyla güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, listesinin ilk sırasına Aubameyang’ı yazdı. Sarı-lacivertliler, 33 yaşındaki forvet için Chelsea’nin kapısını çaldı. Bu sezon yeterince forma şansı bulamadığını düşünen Gabonlu futbolcuyla da görüşen Kanarya, teklifine olumlu yanıt aldı. İngiliz kulübüyle de sezon sonuna kadar kiralamak için temaslarını sürdüren Fenerbahçe, maaş konusunda sıkıntı yaşıyor. Aubameyang’ın yarım sezonluk ücretinin 5 milyon Euro olduğunu öğrenen sarı-lacivertliler, bir bölümünün karşılanması için Chelsea ile pazarlık yapıyor.