Diğer Haberler

Fenerbahçe, Mariano Diaz İçin Devrede

Golcü arayışında olan Fenerbahçe, İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid formasını terleten 28 yaşındaki golcü oyuncu Mariano Diaz için devreye girdi.

Jorge Jesus önderliğinde Bruma ve Lincoln ile kadrosunu güçlendiren ve transfer çalışmalarına hız kesmeden sürdüren Fenerbahçe için sürpriz bir forvet iddiası ortaya atıldı.

En ciddi talip Fenerbahçe

Getafe’nin yanı sıra futbolcunun durumunu soran kulüplerin olduğu da belirtilenler arasında yer alırken, bu ilgilerin daha fazla ilerlemediğinin altı çizildi. Jorge Jesus önderliğinde transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe’nin ise transferde en ciddi talip olarak görüldüğü öne sürüldü.

Kariyer performansı

Güncel piyasa değeri 6 milyon Euro civarında olan Mariano Diaz, kariyeri boyunca çıktığı 214 maçta 84 gol ve 12 asistlik katkı sağladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu