Diğer Haberler

Fenerbahçe’de genel kurul sesleri

Fenerbahçe’de yönetimin kadro planlamasında yaptığı hatalar şampiyonluğun kaybedilmesinde etkili oldu. 5 yıldır görevde olan Başkan Ali Koç ve yönetimine büyük tepki gösteren kongre üyeleri ile taraftarlar genel kurula gitme çağrısında bulunuyor.

Fenerbahçe taraftarları, Antalyaspor maçında Galatasaray’ın Ankaragücü karşısındaki üçüncü golünden sonra Ali Koç’a istifa tezahüratlarıyla tepki gösterdi. Taraftarlar, “Söylesene başkan, ne oldu sözlerin? Koskoca Fener’i ne hale getirdin!” şeklinde bağırdı. Ayrıca, eski başkan Aziz Yıldırım lehine sloganlar atıldı. Ancak, Ali Koç’un böyle bir düşüncesi olmadığı ve görev süresini tamamlamayı hedeflediği belirtildi.

Başkan Ali Koç’un, güven tazelemek amacıyla olağanüstü genel kurula giderek daha güçlü bir yönetim oluşturabileceği ifade edildi.

Fenerbahçe’nin şampiyonluğu kaybetmesinde yönetimsel hataların etkili olduğu belirtiliyor. Süper Lig’de 9 yıldır şampiyonluk özlemi çeken Fenerbahçe, sezon başında kadro mühendisliği konusunda yanlış adımlar attı. Şampiyon olan Galatasaray’ın takımı, yıldız futbolculardan oluşuyor ve bu oyuncular önemli katkı sağlarken, Fenerbahçe’nin kadrosunda bir yıldız niteliğinde oyuncu bulunmuyordu.

Bu sezon yapılan transferler sarı-lacivertli takımda hayal kırıklığı yarattı. Ara transfer döneminde Bruma’nın satın alma opsiyonunun kullanılmasıyla kulüp yaklaşık 15 milyon euro bonservis bedeli öderken, Oosterwolde’den beklenen verim alınamadı. Samet Akaydın ise performansıyla eleştirildi.

Görev süresi 2024 yılında dolacak olan Başkan Ali Koç’un, güven tazelemek için olağanüstü genel kurula gitme ve daha güçlü bir yönetim oluşturma planları olduğu ifade ediliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu