Diğer Haberler

Jorge Jesus’tan herkesi ters köşe yapacak imza!

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jorge Jesus için Suudi Arabistan Milli Takımı’nın ilgisi gündeme geldi.

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu, görevine son vermeye hazırlandığı teknik direktör Herve Renard’ın yerine üç aday belirledi. Ancak, Suudi Arabistan Milli Takımı için öncelikli adayın Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jorge Jesus olduğu iddia edildi. Arap basınına göre, federasyonun Jesus dışında teknik direktörlük için iki adayı daha var: Fransız teknik adam Zinedine Zidane ve İtalyan çalıştırıcı Roberto Mancini.

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jorge Jesus’un Suudi Arabistan Milli Takımı ile görüşme yapabileceği belirtiliyor. Ancak, Brezilya Milli Takımı’nın gündemine Carlo Ancelotti’yi alması nedeniyle Jorge Jesus geri planda kalmıştı.

Suudi Arabistan Milli Takımı’nın Jesus’a olan ilgisi, teknik direktörün geleceği hakkında spekülasyonlara neden oldu. Fenerbahçe’nin teknik direktörlük koltuğunda oturan Jorge Jesus, takımın başında olduğu süre boyunca ligde şampiyonluk yaşayamamış olsa da, takımın oyun tarzını değiştirmesi ve bazı önemli transferler yapmasıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu