
Kasımpaşa: 2 – Beşiktaş: 5
Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa’yı 5-2 mağlup etti.
Şenol Güneş’ten 2 isme ‘Güle güle’
Beşiktaş’ta iç transfer çalışmaları hız kazandı. Teknik direktör Şenol Güneş, Romain Saiss ve Rachid Ghezzal’in ayrılıklarına onay verdi. İşte ayrıntılar…

Beşiktaş, dış transferde birçok ismi takip ederken, iç transferde de yoğun günler yaşıyor. Sezon başında İngiliz takımı Wolves’dan transfer edilen ve özellikle Fas Milli Takımı’nda Dünya Kupası’nda çarpıcı bir performans sergileyen Romain Saiss, İngiltere’den gelen teklplerle gündemde.
NEWCASTLE’DAN 5 MİLYON EURO TEKLİF
Başarılı savunmacı için son olarak Newcastle United devreye girdi. Beşiktaş’ın bu transferde ciddi olduğu belirtiliyor ve Kara Kartal’a 5 milyon Euro’luk bir teklif yapıldığı öğrenildi. Faslı stoper, bu sezon Beşiktaş formasıyla 26 resmi maçta görev aldı, 1 gol attı ve 2 asist yaptı.
GHEZZAL’A TEKLİFLER YAĞIYOR
Beşiktaş yönetimi, 33 yaşındaki oyuncunun satılmasına sıcak bakıyor. Diğer bir ayrılma ihtimali ise Rachid Ghezzal’da bulunuyor. Bu sezon sakatlıklarla mücadele eden ve beklentilerin altında kalan Cezayirli kanat oyuncusu, Arap ülkelerinden teklifler alıyor.
YAKLAŞIK 3 MİLYON EURO MAAŞ ALIYOR
Beşiktaş yönetimi, yıllık yaklaşık 3 milyon euro kazanan ve son iki sezonda sakatlıklar nedeniyle uzun süre forma giyemeyen Ghezzal’ın maaş yükünden kurtulmak istiyor.
BU SEZON 12 MAÇTA OYNADI
Cezayirli yıldız, bu sezon Beşiktaş formasıyla sadece 12 maça çıkabildi. 31 yaşındaki oyuncu, takımına 2 gol ve 3 asistlik katkı sağladı. Ghezzal’ın Beşiktaş ile bir sezon daha sözleşmesi bulunuyor.
ŞENOL GÜNEŞ GİDİŞİNE ONAY VERDİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in, 31 yaşındaki oyuncunun ayrılığına onay verdiği ortaya çıktı. Ancak Ghezzal ile ilgili son kararın verilmesi için bir görüşme daha yapılacak.