Süper Lig
Porto’nun Aboubakar Pişmanlığı
Yaşadığı sakatlık nedeniyle Porto’nun gözden çıkardığı ve karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığı Aboubakar, performansıyla Portekiz ekibini pişman ettirdi.
Portekiz ekibi Porto’nun kronik sakatlığı olduğu ve sezon içerisinde takıma katkı sağlayamayacağı gerekçesiyle bonservissiz gönderdiği Aboubakar’ın performansı bu kararı alanları pişman etti.
Portekiz ekibinin iki golcüsü Marega ve Taremi’nin attığı toplam 15 gole Aboubakar, tek başına ulaştı.
Porto taraftarları her maç sonrası eski oyuncularının performansını konuşurken, özellikle bu kararın alınmasına neden olan sağlık ekibinin değiştirilmesi yönünde kulübe mesajlar yağdırıyor.
Öte yandan Aboubakar, Beşiktaş formasıyla 5 maçta daha sahaya çıkması halinde sözleşmesi 1 yıl daha uzayacak.