Diğer Haberler

Vedat Muriqi Adım Adım Fener’e

Bu sezon gol yollarında sorun yaşadığı için yaz transfer döneminde kadrosuna önemli takviyeler yapmak isteyen Fenerbahçe, gündemine eski golcüsü Vedat Muriqi’i aldı.

Sezon başında Lazio’ya rekor bonservis bedeline gitmesine rağmen bir türlü beklenen performansı sahaya yansıtamayan Vedat Muriqi, yeniden Fenerbahçe’nin radarına girdi.

İtalya’da sezon bu hafta sonu tamamlanıyor. Vedat Muriç’in önümüzdeki günlerde İstanbul’a geleceği ve bu sırada Fenerbahçe ile de masaya oturacağı öne sürüldü.

Kosovalı golcünün yakın çevresine “Fenerbahçe’ye transferim söz konusu olursa yüzde 99 anlaşırım” dediği iddia edildi. Lazio’nun takıma uyum sağlayamayan Muriç’i daha iyi bir teklif gelmemesi halinde Fenerbahçe’ye kiralık göndermeye razı olması bekleniyor. Yeniden Fenerbahçe formasını giyme ihtimali yüksek olarak gösterilen Muriç, Fenerbahçe’de geçen sezon ligde 15 gol+6 asistle oynamış, Ziraat Türkiye Kupası’nda forma giydiği 4 maçta 2 gol atıp, 1 asist gerçekleştirmişti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu