Süper Lig

Beşiktaş’tan forvete sürpriz golcü!

Beşiktaş, yeni sezon için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor ve transfer hareketliliği başladı. Daha önce rakiplerine kaptırdığı Dusan Tadic ve Halil Dervişoğlu’nun ardından Kartal, savunmaya Lyanco ve liberoya geleceğin yeni Atiba’sı olarak nitelendirilen Jean Onana’yı transfer etti. Hücum hattına da takviye yapmayı hedefleyen Beşiktaş, şimdi gözünü David Okereke’ye dikti ve oyuncuya teklif sundu.

Jean Onana, Lyanco gibi 2026-27 sezonunun sonuna kadar Beşiktaş forması giyecek ve Şenol Güneş’in özellikle üzerinde durduğu bu transferlerle kadrosunu güçlendiriyor. Şimdi sıra, Nijeryalı forvet David Okereke’de.

Beşiktaş, daha önce Cremonese’ye 3 milyon Euro teklif etmişti ancak siyah-beyazlılar, İtalyan kulübünden bu transfer için talep ettikleri rakamı düşürmelerini istedi. Kartal, 3.5 – 4 milyon Euro arasında bir bedelle bu transferi tamamlamayı planlıyor. Oyuncu cephesi ise heyecanla Beşiktaş’tan gelecek haberi bekliyor.

David Okereke, 29 Ağustos 1997 tarihinde Lagos’ta doğdu ve futbola 2014 yılında Nijerya’nın Bayelsa United takımında başladı. 1.81 metre boyundaki forvet, kariyeri boyunca Lavagnese, Spezia U19, Spezia Calcio, Cosenza, Club Brugge, Venezia ve Cremonese formalarını giydi. Toplam 240 maçta 55 gol atarken, 24 asist yapma başarısı gösterdi.

Beşiktaş, David Okereke transferiyle hücum hattını güçlendirmeyi ve yeni sezon için iddialı bir kadro oluşturmayı hedefliyor. Kulüp, transfer sürecinin olumlu sonuçlanmasını ve Okereke’nin de siyah-beyazlı forma altında başarılı performanslar sergilemesini umut ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu