Genel

Terim, Juan Foyth’u Veto Etti

Stoper arayışında olan Galatasaray’da gündeme gelen Juan Foyth ismi teknik direktör Fatih Terim, veto etti.

Galatasaray’ın Tottenham’da son 4 haftadır Jose Mourinho tarafından kadroya alınmayan Juan Foyth’u kiralamak istediği iddia edilmişti.

Mourinho geldiğinden beri sadece 46 dakika oynayabilen genç oyuncu için Galatasaray’n ideal bir seçenek olduğu konuşuldu. Ancak Terim’in Foyth’u veto ettiği, 1.87’lik Arjantinli stoper için herhangi bir görüşmenin yapılmadığı bildirildi.

Denizlispor galibiyeti sonrası basın toplantısında stoper sıkıntısını net şekilde dile getiren teknik patron Fatih Terim’in talebiyle yönetim düğmeye bastı. Gündemde öne çıkan iki stoperle ilgili bu hafta operasyon hızlandırılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu